Hopp til innholdet

Plassere elever på fag

For å plassere flere fag på flere elever gjør du slik:

1. Gå til modul hovedkurselev og tabellvisning
  2. Velg ut de elevene du skal behandle med filter (f.eks. alle eller en bestemt linje)
  3. Du kan krysse av for enkelte elever på lista (Ingen kryss betyr alle i lista)
  4. Klikk Mer (...) og Koble til fag
  5. Du ser nederst antall elever og antall fag som blir behandlet
  6. Sett hake foran de fagene som disse skal ha og klikk OK

Dersom det fra før ligger en kobling mellom elev og fag, vil det ikke skje noe.

For å gjøre individuelle tilpasninger har du to muligheter:

• På eleven: Stå i vertikal visning på hovedkurselev, redigering, legg til eller fjern fag i seksjon Fag
  • På faget: Stå i vertikal visning på faget, redigering, legg til eller fjern elever i seksjon Elever

Tilbakemelding og Knowledge Base