Hopp til innholdet

Bilder på elevene

Dette må foreløpig gjøres manuelt på en og en elev. Anbefaler følgende prosess:

1. Åpne bildemodulen, feste fanen og gjøre det samme med hovedkurselev.
  2. Stå i bildemodulen, klikk Ny (+), velg ønsket bilde, legg inn elevens navn som tittel og klikk Ferdig.
  3. Gå til fanen hovedkurselev, skriv litt av navnet under bildefeltet og velg riktig bilde. Klikk Lagre.

Vi vet at dette er tungvint, men vi klarte ikke å få ferdig opplasting av mappe og automatisk kobling til elev nå. Men det skal komme.

Tilbakemelding og Knowledge Base