Studentbevis

Rundt 40 skoler har gått inn på avtalen med Kilroy om ISIC studiebevis. Kilroy har ikke fått klar sin side slik at Navi kan lage integrasjon. Det blir dermed en løsning i år helt utenfor Navi:

1. Skolen bestiller x kort og mottar x unike koder
  2. Skolen deler ut en unik kode til hver elev samt en webadresse
  3. Eleven går inn på webadressen og taster sin kode sammen med navn, fødselsdato og laster opp bilde
  4. Kilroy skriver ut kort og sender til skolen
  5. Skolen deler ut kortene til elevene

FHS-kontorene har sendt informasjon til skolene om dette. Dersom flere skoler ønsker å bli med på denne løsningen, kan de ta kontakt med Johanna Gisladottir hos Kilroy Oslo (e-post: jogi@kilroy.no).

For de skolene som ikke bruker Kilroy, ligger det en rapport i Navi som heter "Studiebevis". Denne er fast definert og derfor ikke mulig å designe selv slik det var i gamle Navi. Størrelsen er standard kreditkort. Dersom den skal lamineres, må en kutte litt innenfor strekene.