Pålogging med SMS

Vi har satt som standard at skolen benytter to-nivå pålogging. Da angir en i tillegg til brukernavn/passord en kode som mottas på sms. Dette gjør at det er veldig mye vanskeligere for uvedkommende å komme inn på systemet. Det er sterkt anbefalt av datatilsynet med tanke på en del følsomme data som kan ligge i Navi.

Glemt passord

Glemt passord ligger i påloggingsbilde og man må legge inn site og e-post adresse.
Man får deretter tilsendt en e-post hvor man kan lage seg et nytt passord.
Kravet er minimum 6 tegn, store og små bokstaver og tall eller tegn.