Legge inn brukere

I gamle Navi benyttet mange skoler felles bruker for f.eks. lærerne. I WisWeb anbefaler vi personlige brukere. Dette er helt nødvendig når en bruker to-nivå pålogging, men det er også andre fordeler. For å legge inn nye brukere er prosessen slik:

1. Alle som skal logge inn må ligge i brukermodulen. Hvis ikke, gjør du følgende:
    1. Dersom du finner vedkommende i personmodulen, setter du på haken "Er bruker" nederst i Generelt og lagrer. Gå tilbake til bruker og klikk Oppdater-knappen oppe til høyre og se at personen er kommet med på lista
    2. Dersom personen ikke finnes i personmodulen, kan en opprette ny person/bruker direkte i brukermodulen
  2. Sørg for at følgende felt er utfylt: Navn, brukernavn (anbefaler e-post), mobil, e-post, meny og tilgang
  3. Be brukeren gå til v2.wisweb.no/intra, velge "Glemt passord" og skrive inn e-post adressen sin
  4. Brukeren får en e-post med en lenke der en lager sitt eget passord
  5. Deretter logger brukeren inn som normalt på v2.wisweb.no/intra