Tilgang for lærere

Skolen bestemmer selv hvilken tilgang de vil gi til lærere og andre ansatte. Vi anbefaler at en starter med noen få moduler og utvider ved behov. Slik lager du meny og tilgang for lærere:

Lage meny for lærer

1. Gå til modulen Intra meny
  2. Hvis det ikke ligger en lærer-meny der, klikker du Ny og legger inn tittel "Lærer" og velger "Standard" i moduloppsett
  3. Klikk Ny modul og legg inn modulene: Person, Hovedkurselev og Fraværsføring og klikk Lagre
    Kan også vurdere å gi lærerne Fag, Fravær og Søknad

Lage tilgang for lærer

1. Gå til modulen Tilgang
  2. Hvis det ikke ligger en Lærer-tilgang der, klikker du Ny og legger inn tittel "Lærer" og Standard tilgang "Lesetilgang alle områder"
  3. Legg inn en tilgangsseksjon: Modul Fraværsføring. Ja på Vis data/Endre data/Ny post/Slett data. Resten på Arv
  4. Hvis du vil at lærerne skal kunne sende melding, må du ta med følgende:
    Modul Melding: Vis data/Endre data/Ny post/Slett data, Resten på arv

Sette meny og tilgang på lærerne

Til slutt går du i brukermodulen og velger "Lærer" i meny og tilgang på alle lærerne.